head banner
✨️ Ai fost vreodată într-o călătorie care, pe măsură ce se desfășoară, te deschide spre ceva mult mai măreț?
✨️ Asta sunt pentru noi clasele Access Conciousness.
✨️ Aceste cursuri sunt o invitație la a fi si a primi energiile relaxării și a spațiului pe care corpurile noastre le doresc cu adevărat.
✨️ Un spațiu care nu implică gânduri, doar alunecarea în relaxare și în a-ți da voie să fii tu, care este adevărata libertate.
✨️ Conțin instrumente pentru toată viața care te învață să te primești mai mult pe tine ca darul care ești în lume. Procese cu care poți să îți creezi o viață mai bună, relații mai frumoase, bani, cariera, sănătate, frumusețe, mai multă claritate cu ce ai de făcut, practic lucrează pe toate aspectele vieții.
✨️ Aceste cursuri ne-au oferit informații la care nu am avut acces până acum.
✨️ Multumim tuturor celor care până în prezent au ales să participe la clase alături de noi, acum avem ocazia susținem împreună cele 5 evenimente, la unele în calitate de co-facilitatori, altele în care eu, Bianca, sunt gazda iar, Daniela, este facilitator al clasei.
✨️ Vrei să fii alături de noi în această călătorie magică la Oradea?
✨️ Programul evenimentelor și al claselor îl găsești mai jos:

Joi, 20 iulie, ora 17:00-17:30

Dacă ai putea avea orice viitor și dacă ai putea alege un viitor, care ar fi acela?
✨Vrei sa îți expansionezi viața, afacerea, job-ul, relațiile, sănătatea, situația financiară, fluxurile de bani și să ai mai multă ușurință în a primi abundența în viața ta?
💫Te așteptăm la o degustare de Simfonie a Posibilităților Infinite, pe care le poți accesa pentru tine și viața ta.
💫O accesare a energiilor Simfoniei Posibilităților te invită să TRĂIEȘTI într-un mod total diferit. Este o explorare a energiilor cu scopul de a împuternici fiecare persoană să știe că știe și să știe ce anume poate alege și schimba în viața sa.
💫O sesiune de Simfonie se experimentează, se primește și este o joaca minunata cu energiile, cu moleculele, cu corpurile, cu posibilitatile, cu Universul!
💫O sesiune de Simfonie începe să creeze spațiul pentru conștientizarea că, oricare ar fi realitatea pe care o trăiești în prezent, aceasta nu este singura realitate posibilă pe care o poți alege.
💫O sesiune de Simfonie se poate face pentru tine, pentru afacerea ta, pentru casa ta, pentru job-ul tău, pentru situația ta financiară, pentru corpul tău.
💫Și ce altceva mai maret este posibil pentru tine, pentru corpul tau, pentru viața ta?
💫 Această degustare energetică de Simfonia Posibilităților îți va fi oferită de Practicieni Certficati SOP Access Conciousness, Bianca Cîmpeanu și Daniela Dorobanțu.
✨ Contribuția ta este de 50 de Ron. O sesiune individuală de Simfonie de Posibilități este 400 de Ron.
✨ Dacă achiziționezi Clasa Intro “PĂȘEȘTE ÎN A FI TU”, primești cadou aceasta Simfonie de Posiblitati.

Joi, 20 iulie, ora 18:00-21:00

✨️Vrei să ai o lume diferită? Treci dincolo de faptul de a te mai judeca!

✨️Când încetezi să te judeci pe tine și încetezi să-i judeci pe toți ceilalți, devii TU, devii diferența și schimbarea pe care le-ai dorit și pe care poate le-ai cerut toată viața.

✨️A fi TU însuți/însăți este o alegere și un exercițiu permanent.

✨️TOTUL ESTE ALEGERE!

✨️TU ce alegi? Pune o întrebare:

✨️Dacă aș fi eu în momentul acesta, ce as alege?

✨️Dacă aș fi eu în momentul acesta, cine aș fi?

✨️Pășește în A FI TU!

✨️Contribuție 250 RON

✨️Facilitatori Access Consciousness : Bianca Cîmpeanu și Daniela Dorobanțu.

✨️Te așteptam cu bucurie!

Vineri, 21 iulie, ora 17:00-21:00

✨Cum ar fi ca tu și corpul tău să fiți ca niște magneți pentru a atrage banii și energia aurului în viața ta?
💫Ai fi dispus să ai o realitate diferită cu corpul tău?
💫Ai vrea sa înveți o tehnică-terapie prin care să elimini durerile de spate, durerile de organe și alte dureri din corp?
💫Ai vrea să începi să elimini îmbătrânirea corpului?
💫Contribuție 360 RON. Cursul nu are preconditii.
💫Vei primi Diplomă cu Certificare Internațională ca Practician Procese de
Corp Access Consciousness pentru aceasta tehnica-terapie.
💫 Vei putea rula procesul familiei, prietenilor și clienților tăi.
💫 Aceste procese reprezintă o completare genială pentru afacerile de sănătate și wellness, cum ar fi terapie prin masaj, spa-uri de ultimă generație, studiouri de yoga, centre de slăbire, centre de wellness, programe de recuperare, orice afacere în care lucrezi cu clienții și corpurile lor, posibilitățile sunt nesfârșite !
💫Clasa facilitată de Daniela Dorobanțu- Facilitator Procese de Corp Access Consciousness BPF; Facilitator Access Bars BF; Facilitator Access FaceLift Energetic AFF, Practician SOP "Simfonia Posibilităților ", CFMW.
💫Organizator eveniment - Bianca Cîmpeanu-Practician Procese de Corp Access Consciousness ; Facilitator Access
Bars BF; Practician Access FaceLift Energetic , Practician SOP "Simfonia Posibilităților ", CFMW.
Te așteptăm cu bucurie!

Sâmbătă, 22 iulie, ora 9:30-17:30

✨️ Bine ați venit la un proces blând și dinamic, cu mâinile, asupra corpului: LIFTINGUL ENERGETIC.
✨️ Câte considerente avem blocate în corpurile noastre, referitoare la vârstă și îmbătrânire?
✨️ Cum ar fi dacă ai putea restaura, însufleți și reîntineri corpul și Ființa care ești?
✨️ Acordă-ți un moment pentru a inversa semnele îmbătrânirii, precum și pentru a accelera capacitățile naturale de vindecare ale corpului.
✨️ Alătură-te și tu acestui curs facilitat de Daniela Dorobanțu - Facilitator Access Bars, Facilitator Facelift Energetic Access, Facilitator Procese de corp Access Consciousness ©, CFMW, Practician SOP și
găzduită de Bianca Cîmpeanu -FacilitatorAccess Bars, CFMW, Practician FaceLift Energetic, Practician Procese de corp Access Consciousness ©, Practician SOP .
✨️Cursul nu are precondiție! Vei obține Certificare Internațională de Practician FaceLift.
Prețul clasei: 1500 RON
Preț de repetare clasa: 775 RON
Copiii cu un adult plătitor până la 16 ani pot face clasa gratuit. Pentru adolescenți între 16-18 ani jumătate din preț .
✨️ Vei putea rula procesul familiei, prietenilor și clienților tăi. Acest proces energetic pentru corp reprezintă o completare genială pentru afacerile de sănătate și wellness, cum ar fi terapie prin masaj, spa-uri de ultimă generație, studiouri de yoga, centre de slăbire, centre de wellness, programe de recuperare, orice afacere în care lucrezi cu clienții și corpurile lor, posibilitățile sunt nesfârșite !
✨️Ce altceva este cu adevărat posibil la care nu te-ai gândit niciodată?

Duminică, 23 iulie, ora 9:30-17:30

CURS BARS
𝐂𝐥𝐚𝐬𝐚 𝐝𝐞 𝐀𝐂𝐂𝐄𝐒𝐒 𝐁𝐀𝐑𝐒
✨  Clasa de Access Bars este un workshop de 8 ore
✨  În timpul clasei vei învăța cum să rulezi cele 32 de puncte Bars, la ce corespunde fiecare bară și ce blocaje eliberează.
✨ Primești un manual de curs și instrumente de lucru.
✨ Primești două ședințe de Access Bars® și oferi la rândul tău două sedințe de Access Bars®.
✨ Vom avea o sesiune de discuții, întrebări și răspunsuri, iar la final primesti un certificat internațional de practician Access Bars, acreditat internațional de Access Consciousness California https://www.accessconsciousness.com/en si vei avea cont pe site-ul Access.
Ai încercat totul pentru a crea o schimbare în viața și corpul tău?
Ce zici să încerci Access Bars®?
✨ Zeci de mii de persoane din întreaga lume au învățat tehnica Access Bars. Învățând sau primind tehnica Access Bars®, îți poți oferi ție și clienților tăi, prietenilor, familiei sau colegilor grija, bunătatea și atenția de care toți avem nevoie, cu ușurință totală.
𝑨𝑪𝑪𝑬𝑺𝑺 𝐁𝐀𝐑𝐒 este clasa de bază în Access Consciousness. Sunt 32 de puncte pe cap care atunci cand sunt atinse cu blândețe, eliberează fără nici un efort și cu ușurință tot ceea ce nu-ți permite să primești.
Aceste puncte conțin toate gandurile, ideile, credințele, emoțiile și considerațiile pe care le-ai stocat de-a lungul timpului, și care te mențin să te creezi între barierele lor. Aceasta este o oportunitate pentru tine să le eliberezi pe toate și să-ți crești nivelul de conștiință.
Acces Bars este inceputul eliminării tuturor limitărilor pe care le-ai menținut atația ani….
✨ Și dacă asta ar fi ziua în care orice poate deveni realitate, ce ai alege?
Daca vrei să înlocuiești suferința, durerea, tristețea, dezamăgirea, teama, furia, nemulțumirea, rușinea, neputința, disperarea, insomnia sau orice gând/emoție/sentiment care te chinuie și te blochează, Acces Bars te ajută să le ștergi pe toate și să primești ușurința și bucuria în viața ta!
✨ De câte ori ai simțit nevoia de schimbare până acum și nu ai știut ce sa faci, de unde să începi sau nu ai avut instrumentele cu care sa o actualizezi?
✨ Poți învăța să rulezi Bars și să faci asta pentru tine, familia ta, prietenii sau clienții tăi!
Pret curs - 1170 de lei (585 daca repeti cursul sau pentru tineri intre 16-17ani. Gratuit pentru copii de 15 ani si sub 15 ani)
✨ Sunt două lucruri care pot schimba orice în viața ta: ALEGERILE si ACCESS BARS®.
✨ Cum ar fi dacă a avea tot ce îți dorești este doar o alegere?
Te așteptăm cu drag, la aceasta clasă plină de energie, relaxare și schimbări.

Pentru detalii sau întrebări ia legătura acum cu Bianca Cîmpeanu la 0733 522 332