Clasă Access Bars® - Oradea

Data: sună sau trimite un mesaj la 0733 522 332 pentru afla când organizez următoarea clasă în Oradea
Durata: 10:00 – 18:00
Locația: Oradea

Despre clasă
Există o pace și o relaxare posibilă pentru toți oamenii din lume, iar în primirea unui proces simplu pentru corp, numit Access Bars, pacea și relaxarea pot apărea cu ușurință totală. Nu este greu de învățat.
Sute de mii de oameni au folosit Access Bars pentru a schimba multe aspecte ale corpului și ale vieții lor, inclusiv somnul, sănătatea și greutatea, banii, relațiile, anxietatea, stresul și multe altele.

Oferă-ți ție și oricărei persoane pe care o cunoști - cum ar fi clienții, prietenii, familia, colegii de muncă – grija și bunătatea de care au nevoie, cu ușurință totală, învățând tehnica Access Bars®.

ACCESS BARS® este o tehnică care, prin atingerea ușoară a celor 32 de puncte de pe cap, liniștește mintea, te aduce în echilibru și creează ușurință, pace și o stare de bine similară cu un masaj sau meditație și chiar mai mult de atât.

Access Bars® echilibrează și îmbunătățește aspecte legate de sănătate, bani, creativitate, relații, control, comunicare, corp, sexualitate, și alte aspecte ale vieții tale.

Ce se întâmplă în timpul clasei?
• Primești un manual de curs și instrumente de lucru.
• Primești două ședințe de Access Bars® și oferi la rândul tău două sedințe de Access Bars®.
• Vom avea o sesiune de discuții, întrebări și răspunsuri, iar la final primești un certificat internațional de practician.

Access Bars® - Atelier de 1 zi

Intervalul orar 10:00 - 18:00

Preț curs (din 1 mai 2023): 1460 lei (730 lei dacă repeți cursul sau pentru tineri între 16-17 ani. Gratuit pentru copiii de 15 ani și sub 15 ani)

Cine poate învata Access Bars®?
Oricine poate învăța să facă Access Bars®, nu este nevoie de nici o pregatire specială. Chiar și copiii pot învăța tehnica.
Și oricine care își dorește să adauge un venit suplimentar.
Poți alege să explorezi acum ce altceva este cu adevărăt posibil pentru tine!

Atenție! Locurile sunt limitate. Participarea se face doar pe bază de programare. Rezervă-ți acum locul tău la cursul practic Access Bars® sunând la 0733 522 322 (Bianca Cîmpeanu)

Studiu științific despre Access Bars® cu subtitrare în română

Studiu Regulation Thermometry

Ce este Access Bars? (cu subtitrare în limba română)

Ce spun oamenii despre Access Bars®?