ACCESS BARS®

ACCESS BARS® este o metodă pragmatică, practică, ușoară și cu rezultate imediate pentru a ne elibera de toate limitările care nu ne permit să fim, să facem si să avem ceea ce ne dorim, cu adevărat, în viața noastră.

Despre ACCESS BARS®
Access Bars sunt 32 de puncte la nivelul capului care, printr-o atingere usoară , eliberează toate limitarile pe care le avem în diferite arii din viata noastră. Aceste arii includ banii, îmbătrînirea, corpul, sexualitatea, bucuria, tristețea, vindecarea, creativitatea, conștientizarea, controlul și multe altele.

Ce se întâmplă într-o sesiune de Access Bars?
Benzile eliberează convingerile, gândurile, sentimentele, emoțiile, deciziile, judecățile și credințele care creează limitare în viețile noastre, limitări și bariere de care nu suntem conștienți, care creează exact ceea ce nu ne dorim și care sunt stocate în creier. De câte ori îți dorești ceva și experimentezi exact opusul? Eliberarea lor apare atunci când sunt atinse aceste benzi.

Când este recomandat să faci Bars?

Beneficii:

Orice situaţie de sănătate şi de viaţă poate beneficia de această tehnică, cu schimbări rapide.
Bars poate fi folosit în supărări, afecţiuni fizice de orice fel şi de orice gravitate, depresie, dificultăţi de vorbire şi de exprimare, tulburări de somn, anxietate, frigiditate, impotenţă, autism, stres post traumatic, dificultăţi de învăţare, relaţii dificile, oboseală cronica şi lipsa dorinţei de viaţă, lipsa banilor, obezitate, în timpul sarcinii, înainte şi după intervenţii chirurgicale, blocaje emoţionale, tulburări psihice si mai mult de atat.
În timpul tratamentului Access Bars, energia trece prin aceste bare şi desolidifică, topeşte şi eliberează această încărcatură care ne afectează creierul, corpul şi viaţa. Este similar operaţiunii de defragmentare & ştergere de fişiere vechi la un computer. După această operaţiune, precum la computer, creierul şi corpul au mai multă uşurinţă şi mai mult spaţiu, funcţionând optim, cu viteză crescută.
Mintea se linişteşte şi apare un sens de pace, linişte, posibilităţi noi. Viaţa începe să se schimbe, având mai multă uşurinţă şi deschizându-se posibilităţi noi în toate aspectele vieţii.
Vei începe să experimentezi schimbări profunde în viaţa ta, precum eliberarea stresului, abilitatea de a elibera blocajele mentale, problemele şi greutăţile din viaţă, care până la rularea bars erau barierele invizibile din viața ta.

Preț: 60 min – 200 lei

90 min – 270 lei

 

Pachete:

Pachet 3 sesiuni 60 min – 550 lei

Pachet 6 sesiuni 60 min – 1000 lei

Pachet 3 sesiuni 90 min – 750 lei

Pachet 6 sesiuni 90 min – 1300 lei

Resurse

Studiu științific despre Access Bars® cu subtitrare în română:

Studiu Regulation Thermometry:

poza Bianca

Sunt două lucruri care pot schimba orice în viața ta: ALEGERILE și ACCESS BARS®.

Programează o sesiune privată Access Bars la  0733 522 332

BIANCA CÎMPEANU
Testimoniale

Ce zic persoanele care au experimentat Access Bars

“Despre cum toate in viața vin cu bucurie, ușurintă și glorie, dacă le dai voie…💫
Universul îți trimite mereu oamenii potriviți la momentul potrivit. Depinde doar de tine cum vrei sa îmbrățișezi noul.
Dacă Access Bars este ceva nou pentru tine și totuși ești aici, citind acest testimonial, ai credința ca nu întâmplator ai ajuns aici!🙏
Îți recomand sa pășești cu încredere in aceasta experiența uluitoare, alături de Bianca, ce împărtășeste o energie puternica și blândă, doritoare de ați împărtăși cunoștințele ce le detine și bucuroasa sa te îndrume cu multă iubire și răbdare in tot ceea ce înseamnă Access Consciousness!✨
Sunt recunoscătoare Universului pentru acești oameni frumoși ce mi-au oferit atât de multe învățături.
Cum devine și mai bine de atât?”

Andreea, Cluj

“Dupa multi ani in multinationala care m-a limitat si m-a transformat intr-o masinarie fara suflet, fara sentimente fara posibilitati fara autorespect si fara valoare, UNIVERSUL mi-a schimbat parcursul vietii si in acest nou drum mi-a iesit in cale o persoana, Bianca Cîmpeanu, care mi-a redat constienta, mi-a dat instrumentele, m-a invatat sa le folosesc, mi-a redat lumina si bunastare in viata prin Acces Bars.
Se spune ca la Acces Bars nu e necesar sa intelegi.... e necesar sa practici!
Fiind o persoana care nu pot pune in practica fara a intelege, tin sa iti multumesc Bianca deoarece in clasa ta ai inteles rapid "verbul meu este a intelege" ai procedat cu rabdare si dedicatie cerintei mele si cu multa usurinta m-ai facut nu doar sa inteleg ci si sa practic aceasta miraculoasa terapie Acees Bars in fiecare clipa de nevoie.
Iti multumesc ca ai in continuare rabdare si grije sa evoluez cu usurinta, bucurie si glorie.”

Gabriela, Oradea

"Sunt extrem de recunoscătoare pentru ocazia, oportunitatea și pt ca mi-am dat voie sa o aștept sa o cunosc pe Bianca.
Fiind o persoana curioasa, făcând diferite cursuri de dezvoltare personala și spirituala, mi-am dorit sa fac și Access Bars, încă de când am auzit de acesta tehnica.
Oportunități pentru a face cursul, am mai avut și baza financiara, însă nu s-a legat, nu s-a împlinit. Ulterior realizez ca a fost necesar sa o aștept pe Bianca sa vina în viata mea.
Deși, amuzata, sceptica, după curs, cu toate astea, aplicând cele învățate, am dobândit, claritate, ușurință, parca toate curg lin și frumos spre binele meu.
Și ce ne dorim noi? Ca lucrurile în viata noastră sa se așeze, fără a forta, controla sau a ne chinui. Doar asa pur și simplu.
Oare se poate? Eu zic ca da!
Și Acces Bars ma ajutat în asta.
Bianca... Este un om clad, blând, o persoana pe care oricare dintre noi s-ar dori-o aproape și pe care te poți baza dacă ai întrebări, neclarități, gata sa îți ofere informații pentru nivelul fiecăruia de înțelegere.
Totul în viata vine la noi, cu ușurință, bucurie și glorie!"

Csilla, Oradea

"Pentru mine de când am accesat clasa de Bars, a fost unul dinte cel mai utile și cele mai bune lucruri de care aveam atâta nevoie.
Prin instrumentele din Access Bars mi-am găsit propria oază de liniște și pace și am învățat cum sa fac alegerile din propriul meu adevăr și care este acesta .
Acum rămâne doar sa practic cât de mult cu putință Bars și sa primesc cât mai multă bucurie și glorie cu ușurintă.
Cu recunoștință, mulțumesc infinit!"

Paula, Cluj

Programează o sesiune privată Access Bars la 0733 522 332