Workshop - Creează-ți viața pe care o dorești!

20 aprilie

Ora 18.00 - 21.00

Ești pregătit pentru un upgrade în viață și de viață? Mai multă bucurie , alegere, posibilități?

Dacă ar fi posibil să-ți creezi o viață pe care să o iubești? O viață pentru care ești încântat să te ridici din pat dimineața?

Și dacă ar fi posibil să creezi dincolo de limitele minții tale?

 

Am creat acest workshop care conține instrumente și procese simple și pragmatice din Access Conciousness pe care să le folosești zilnic, pentru a te alinia cu adevărat la ceea ce îți dorești să fie viața ta, pentru a crea asta și pentru a activa o cerere mai măreață. Eu le folosesc de peste 5 ani și viața mea în multe aspecte arată chiar mai bine decât mi-am imaginat.

 

Vino cu întrebările și dorințele tale la această clasă și aruncă o privire asupra domeniilor vieții tale în care ai putea avea mai multă ușurință, bucurie, plăcere și eleganță cu tot ceea ce dorești să fii și să creezi.

 

Vom lucra pe subiecte cum sunt relațiile, banii, afacerile, corp, bucuria de a fi și a trăi, blocaje, descoperirea calităților, care toate fac parte din creația vieții.

Alegerea este începutul întregii creații. De fiecare dată când alegi, ceva apare în viața ta datorită alegerii tale. Nu există o alegere corectă sau greșită. Există doar alegere.

 

Vestea bună este că viața ta nu mai trebuie să fie despre limitare. Nu mai trebuie să fie vorba despre a-ți recrea din nou și din nou aceleași situații vechi. Poți avea conștientizarea despre cum ai dori de fapt să fie viața ta și la această clasă primești instrumente care te  împuternicesc să o alegi și să o creezi.

Alegerea ta poate schimba orice. Ești gata să trăiești cu adevărat și să te întrebi ce altceva este posibil?

 

Ce este inclus?

• 3 ore de workshop live împreună

• Înregistrări audio și video pe care să le poți reasculta ori de câte ori dorești.

• 21 de zile de suport după workshop într-un grup de whatsapp dedicat, cu îndrumări zilnice.

 

Ce vei obține după această clasă?

- O mai mare ușurință în viața ta, în toate aspectele ei.

- Vei fi mai bine cu tine și cu ceilalti și vei fi mai bucuros, vei face noi alegeri, care vor fi aliniate cu tine.

- Îți vei lărgi spectrul de posibilități, vei avea mai multă claritate cu ce dorești să creezi, să realizezi în și cu viața ta.

- Vei avea mai multă încredere în tine.

- Vei primi instrumente cu care vei putea lucra mai departe și singur. La tine este puterea, eu voi fi ghidul tău în această călătorie.

Ce altceva este posibil pentru tine ce nu ai luat în considerare încă?

 

Data si ora

20 aprilie, ora 18.00 – 21.00

Locatie:

Online Zoom

Preț:  

200 lei

Poți alege pachet de 3 workshopuri + cele 21 de zile de îndrumare în grup whatsapp de 21 de zile, aferent fiecaruia , pret total pachet 480 de lei.

Cum să creezi relația care funcționează pentru tine

Fii tu, o lady în lume!

Creează-ți viața pe care o dorești

 

Despre facilitator:

Sunt Bianca Livia Cîmpeanu, o ființă curioasă de univers și de potențialul uman. Am căutat mereu să descopăr dincolo de ceea ce această realitate ne spune că este posibil.
Prin activitatea mea, prin ceea ce fac și ce sunt, îmi doresc să aduc mai multă conștientizare, mai multă claritate, mai multă pace și mai multă bucurie oamenilor.

Sunt Facilitator Access Conciousness Bars, Practician Access Conciousness Energetic Facelift, Practician Access Conciousness Procese pentru Corp, facilitator/coach pentru relații, sănătate, business, carieră, creator de noi posibilități, trainer, antreprenor, speaker.
Unul din lucrurile care imi plac cel mai mult este să văd că oamenii conștientizează că sunt creatorii propriei realități și viitor. Să contribui în călătoria lor de transformare și creație.

TU contezi. Bucuria TA contează. Ești mult mai puternic decât crezi.

Ce ți-ar plăcea să creezi?

Testimoniale

Ce zic persoanele care au finalizat un workshop/clasă cu Bianca Cîmpeanu

“Mulțumesc cu profundă iubire și recunoștință Bianca..🌸💖.
Energia acestui grup și vocea ta...sunt minunate..iar învățăturile pe care ni le-,ai adus..sunt foarte foarte valoroase..
Ma bucur nespus de mult ca am parcurs acest program alături de tine...
Schimbările au apărut deja.... simt mai.des bucuria de viață... sunt mai exuberanta... iar relația cu baniii... muuuult mai bună... doar ma joc... cu instrumentele.. si baniii apar...💰💰💰🍀👑
Am sa folosesc zilnic.. tot ce ne-ai adus în fata... sunt foarte valoroase..🌟🙏❤️💐
Totul în viata vine la mine.cu ușurință..bucurie și glorie!”

Lucia, Oradea

“Mulțumesc cu recunoștință, totul în viața vine la mine cu usurinta bucurie și glorie, mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc pentru tot ceea ce mi-ai dăruit programul este magic pentru mine, te îmbrățișez cu drag și recunoștință”

Ramona, Istambul

“În luna iunie am câștigat cei mai mulți bani din ultimii 4 ani.”

Lavinia, Iași

“Ieri am primit o suma de bani la care nu ma asteptam, un bonus de la serviciu.
Cum devine si mai bine de atat?”

Ștefania, București

“Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!
Nu am cuvinte cât sunt de recunoscătoare pt ca te-am cunoscut și pt tot ceea ce ne înveți, pt tot ceea ce a venit în viata mea, odată cu înțelepciunea împărtășită de tine.
După programul de abundenta, acesta este în viata mea zilnic.
Sunt nenumărate exemple, cu care nu doresc sa va plictisesc.
Însă știu ca.... Totul în viata vine la mine, cu ușurință, bucurie și glorie! Și ce altceva este posibil?”

Csilla, Oradea

"Multumesc, mulțumesc, multumesc! 😍
Daca ar fi sa fac un rezumat la tot ce s-a intamplat de cand te-am cunoscut, ar suna asa: atat viata mea cat si fiinta mea a avut parte de schimbari minunate! Si ce altceva minunat si mai maret ma asteapta in continuare? 😍🤗❤️"

Andreea, Oradea

"Mulțumesc pentru toate aceste zile pe care ni le-ai oferit cu bucurie și generozitate.
Să fii binecuvântată!"

Nicoleta

"Bună dimineața, eu nu contenesc sa ma minunez în fata Universului, de 2 zile au și întrat în cont niște bănuți la care nu ma gândeam, posibilitățile pot fi infinite, și e doar inceputul😁 Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!!!"

Silvia

"Multumesc, mulțumesc, multumesc! 😍
Daca ar fi sa fac un rezumat la tot ce s-a intamplat de cand te-am cunoscut, ar suna asa: atat viata mea cat si fiinta mea a avut parte de schimbari minunate! Si ce altceva minunat si mai maret ma asteapta in continuare? 😍🤗❤️"

Camelia

"Să vă scriu și eu o mărturisire , ce am reușit să creez cu instrumentele access, saptămâna aceasta.
În fiecare zi am primit minim o suma de 150 de lei.
Deși până acum ni se alimentau cardurile cu vouchere de vacanță în noiembrie, acum au fost alimentate joi, 7 iulie.
Cum se poate sa fie și mai bine de atat? Mulțumesc mulțumesc mulțumesc!"

Csilla, Oradea

"Cu fiecare program parcurs alături de tine se deschid noi orizonturi, se crează mai mult spațiu și au loc multe constientizari.Multumesc, Gabi Roman! Multumesc, Bianca! Vă iubesc!💞"

Monica, Baia Mare

"Si cum poate fi mai bine de atât, si ce altceva mai măreț si mai magic este posibil? Am primit o rambursare de la asigurarea de sănătate și o creștere salarială manifestataaaaa, mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc, primesc, primesc primesc 🤗🤗🤗❤️❤️❤️totul în viața vine la mine cu usurinta si glorie."

Camelia

Rezervă-ți locul în următorul atelier 0733 522 332