Workshop - Cum să creezi relația care funcționează pentru tine

22 februarie

Ora 18.00 - 21.00

Foarte mulți oameni cred că fericirea lor depinde de a fi într-o relație.

 

Proiecțiile, așteptările și judecățile pe care sunt construite relațiile de cele mai multe ori creează separare, mai degrabă decât comuniune  și în cele din urmă distrug relația.

 

Perspectiva despre relații pe care noi o îmbrățișăm este o invitație la ceva mai mare. Este o invitație la comuniune.

De fapt, nu trebuie să fii într-o relație cu o altă persoană pentru a fi fericit. Pur și simplu poți alege să te trezești fericit în fiecare zi.

 

Cum ar fi dacă relația nu este sursa pentru crearea vieții tale?

Cum ar fi dacă TU ești sursa creației?

Tu ești catalizatorul schimbării.

Tu ești cel care îți poate crea viața pe care ți-o dorești cu adevărat și tu ești cel care ți-ai creat viața așa cum este în prezent! Chiar daca nu a fost o alegere constienta.

Dacă ți-ar plăcea să ai o relație grozavă, fie că este cu altcineva sau cu tine însuți și nu ai reușit să o creezi până acum, te rog să nu renunți!

 

Cum ar fi dacă ai face o cerere de la tine să începi să faci alegeri diferite? Și te rog, încetează să te mai judeci.

Indiferent unde te afli acum, vestea bună este că lucrurile se pot schimba!

 

Cum ar fi dacă relația nu este despre siguranță? Cum ar fi dacă relația este despre bunătate și grijă și să-l împuternicești mereu pe celălalt să fie mai măreț, chiar dacă asta înseamnă că ar putea pleca?

 

Cum ar fi dacă ai putea crea ceva ce ne place să numim RELATIE-CREATIE? 

 

Dacă ești dispus sa primești o altă perspectivă despre relații, unelte si procese, inspirație ca să schimbi relația ta în relatie-creatie, te invităm să alegi următoarea clasă împreună cu Bianca și Petru Cîmpeanu, urmată de 21 de zile de suport în grup de whatsapp, pentru a te susține să implementezi ceea ce înveți în această clasă.

 

Îți vom împărtăși ce putem alege cand vine vorba despre relatii si cum vedem noi intr-un mod diferit relatiile, folosind instrumentele si procesele din Access Conciousness.

În această clasă cu o durată de 3 ore, vei primi instrumente simple, practice și pragmatice menite să te împuternicească să creezi relații care într-adevăr funcționează, începând de la relația cu tine.

 

Te vei uita la credințele tale, toate minciunile pe care le-ai cumpărat de la alții, toate poveștile care ți s-au spus care te conduc pe pilot automat în loc să alegi în mod conștient ceea ce funcționează de fapt pentru tine și relațiile tale.

 

Este o invitație la bunătate, recunoștință, ușurință, bucurie și joacă în relație.

 

Ce este inclus?

• Înregistrări audio și video

• 21 de zile de suport după clasă într-un grup de whatsapp dedicat, cu îndrumări zilnice.

Data si ora

22 februarie 2023, ora 18.00

Locatie:

Online Zoom

Preț:  

200 lei

Poți alege pachet de 3 workshopuri + cele 21 de zile de îndrumare în grup whatsapp de 21 de zile, aferent fiecaruia , preț total pachet 480 de lei.

Cum să creezi relația care funcționează pentru tine

Ce înseamnă să fii o lady în lume?

Creează-ți viața pe care o dorești

 

Despre Bianca și Petru Cîmpeanu

Sunt Bianca Livia Cîmpeanu, o ființă curioasă de univers și de potențialul uman. Am căutat mereu să descopăr dincolo de ceea ce această realitate ne spune că este posibil.
Prin activitatea mea, prin ceea ce fac și ce sunt, îmi doresc să aduc mai multă conștientizare, mai multă claritate, mai multă pace și mai multă bucurie oamenilor.

Sunt Facilitator Access Conciousness Bars, Practician Access Conciousness Energetic Facelift, Practician Access Conciousness Procese pentru Corp, facilitator/coach pentru relații, sănătate, business, carieră, creator de noi posibilități, trainer, antreprenor, speaker.
Unul din lucrurile care imi plac cel mai mult este să văd că oamenii conștientizează că sunt creatorii propriei realități și viitor. Să contribui în călătoria lor de transformare și creație.

TU contezi. Bucuria TA contează. Ești mult mai puternic decât crezi.

 

Petru Cîmpeanu, investitor în oameni și idei.

Mereu am fost atras de ideea de a investi. De 15 ani mi-am concentrat toată atenția spre a înțelege această lume, iar în ultimii ani am ținut zeci de programe de educare pentru cei la început. Deși astăzi sunt recunoscător pentru diversele investiții realizate, care ne aduc o siguranță financiară, mi-am dat seama totuși că cele mai bune investiții au fost cele în mine, în relația de cuplu, în oameni și idei. Toate realizările materiale, zecile de zile petrecute în vacanțe, relația creatoare cu Bianca sunt doar un rezultat al ceea ce am devenit.

Dacă te inspiră stilul de viață pe care-l promovăm, cu siguranță vei putea beneficia la maxim de instrumentele pe care ți le vom împărtăși în acest workshop.

Testimoniale

Ce zic persoanele care au finalizat un workshop/clasă cu Bianca Cîmpeanu

“Mulțumesc cu profundă iubire și recunoștință Bianca..🌸💖.
Energia acestui grup și vocea ta...sunt minunate..iar învățăturile pe care ni le-,ai adus..sunt foarte foarte valoroase..
Ma bucur nespus de mult ca am parcurs acest program alături de tine...
Schimbările au apărut deja.... simt mai.des bucuria de viață... sunt mai exuberanta... iar relația cu baniii... muuuult mai bună... doar ma joc... cu instrumentele.. si baniii apar...💰💰💰🍀👑
Am sa folosesc zilnic.. tot ce ne-ai adus în fata... sunt foarte valoroase..🌟🙏❤️💐
Totul în viata vine la mine.cu ușurință..bucurie și glorie!”

Lucia, Oradea

“Mulțumesc cu recunoștință, totul în viața vine la mine cu usurinta bucurie și glorie, mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc pentru tot ceea ce mi-ai dăruit programul este magic pentru mine, te îmbrățișez cu drag și recunoștință”

Ramona, Istambul

“În luna iunie am câștigat cei mai mulți bani din ultimii 4 ani.”

Lavinia, Iași

“Ieri am primit o suma de bani la care nu ma asteptam, un bonus de la serviciu.
Cum devine si mai bine de atat?”

Ștefania, București

“Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!
Nu am cuvinte cât sunt de recunoscătoare pt ca te-am cunoscut și pt tot ceea ce ne înveți, pt tot ceea ce a venit în viata mea, odată cu înțelepciunea împărtășită de tine.
După programul de abundenta, acesta este în viata mea zilnic.
Sunt nenumărate exemple, cu care nu doresc sa va plictisesc.
Însă știu ca.... Totul în viata vine la mine, cu ușurință, bucurie și glorie! Și ce altceva este posibil?”

Csilla, Oradea

"Multumesc, mulțumesc, multumesc! 😍
Daca ar fi sa fac un rezumat la tot ce s-a intamplat de cand te-am cunoscut, ar suna asa: atat viata mea cat si fiinta mea a avut parte de schimbari minunate! Si ce altceva minunat si mai maret ma asteapta in continuare? 😍🤗❤️"

Andreea, Oradea

"Mulțumesc pentru toate aceste zile pe care ni le-ai oferit cu bucurie și generozitate.
Să fii binecuvântată!"

Nicoleta

"Bună dimineața, eu nu contenesc sa ma minunez în fata Universului, de 2 zile au și întrat în cont niște bănuți la care nu ma gândeam, posibilitățile pot fi infinite, și e doar inceputul😁 Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!!!"

Silvia

"Multumesc, mulțumesc, multumesc! 😍
Daca ar fi sa fac un rezumat la tot ce s-a intamplat de cand te-am cunoscut, ar suna asa: atat viata mea cat si fiinta mea a avut parte de schimbari minunate! Si ce altceva minunat si mai maret ma asteapta in continuare? 😍🤗❤️"

Camelia

"Să vă scriu și eu o mărturisire , ce am reușit să creez cu instrumentele access, saptămâna aceasta.
În fiecare zi am primit minim o suma de 150 de lei.
Deși până acum ni se alimentau cardurile cu vouchere de vacanță în noiembrie, acum au fost alimentate joi, 7 iulie.
Cum se poate sa fie și mai bine de atat? Mulțumesc mulțumesc mulțumesc!"

Csilla, Oradea

"Cu fiecare program parcurs alături de tine se deschid noi orizonturi, se crează mai mult spațiu și au loc multe constientizari.Multumesc, Gabi Roman! Multumesc, Bianca! Vă iubesc!💞"

Monica, Baia Mare

"Si cum poate fi mai bine de atât, si ce altceva mai măreț si mai magic este posibil? Am primit o rambursare de la asigurarea de sănătate și o creștere salarială manifestataaaaa, mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc, primesc, primesc primesc 🤗🤗🤗❤️❤️❤️totul în viața vine la mine cu usurinta si glorie."

Camelia

Rezervă-ți locul în următorul atelier 0733 522 332