Access Energetic Facelift™

Access Energetic Facelift™ este una dintre cele mai dinamice tehnici de întinerire, recuperare și remodelare. Chiar de la prima sedință de Access Facelift™ poți observa o îmbunătațire semnificativă a aspectului pielii, iar după 20 de ședinte efectul va ramane de lunga durată. Toate aceste rezultate le obții fără intervenții chirurgicale, fără injecții, medicamente, sau timp pentru recuperare.

Ce este Access Energetic Facelift™?

Access Energetic Facelift™ este un Proces de Corp Access Consciousness® folosit atât în scopuri estetice, cât și în scopuri de vindecare, recuperare sau remodelare. Persoanele care au primit acest proces, au raportat nu numai îmbunătățirea aspectului pielii și feței, ci și a corpului în întregime.

Cum funcționează ?

În timpul unei ședințe de Access Energetic Facelift™ se activează circa 30 de energii diferite care hrănesc, întineresc, vindecă și revigorează corpul și pielea. Dacă este folosit în scopuri estetice, procesul se folosește în mod special pe zona gâtului și zona feței. Dacă este folosit în scopuri de recuperare sau remodelare, procesul este folosit și pe alte zone ale corpului.

Ce beneficii aduce Access Energetic Facelift™?

Access Facelift™ poate fi folosit pentru a îmbunătăți starea generală de bine sau aspectul feței și a corpului. Persoanele care primesc acest proces arată mai tinere, devin mai relaxate și mai încrezătoare în sine.
Access Energetic Facelift™ este mult mai mult decât un procedeu folosit în scopuri estetice. Procesul are un efect dinamic și după intervențiile chirurgicale de orice fel, grăbind procesul de vindecare și recuperare. Multe persoane au raportat rezultate surprinzătoare chiar și în cazuri de pareze sau afecțiuni ale pielii.

 

Ce schimbari au mai raportat oamenii dupa sedintele de Access Energetic Facelift™?

Energetic Facelift™ poate fi folosit pentru recuperare dupa o intervenție chirurgicală sau traumă, pentru greutatea corpului, sau mai multă ușurință în relația cu corpul în general.
Procesul poate fi rulat înainte de o interventie chirurgicală sau un eveniment important. Energetic Facelift™ poate fi rulat oricând, nu există restricții în acest sens.

 

Cum se desfasoara o sedinta de Access Energetic Facelift™?

În timpul unei ședințe Access Energetic Facelift™ beneficiarul se află într-o poziție relaxată și confortabilă, iar practicianul atinge ușor și blând zona gâtului și feței sau alte zone ale corpului, lăsând energiile să lucreze pe întreg corpul clientului. Procesul în sine este foarte relaxant, de aceea multe persoane dorm profund în timpul ședinței.
O sesiune de Facelift durează în general între 60-90 minute, procesul poate fi făcut lunar, săptămânal sau zilnic. Access Energetic Facelift™ poate fi primit oricat de mult alege o persoana sa primească, nu sunt restricții în acest sens. Efectul rămâne de lungă durată dacă sunt făcute 20 de ședințe.
Oricine poate beneficia de o ședință Access Facelift™ pentru că este o metodă blândă, non invazivă și nu are efecte secundare.

Preț: 60 min – 200 lei

90 min – 270 lei

 

Pachete:

Pachet 3 sesiuni 60 min – 550 lei

Pachet 6 sesiuni 60 min – 1000 lei

Pachet 3 sesiuni 90 min – 750 lei

Pachet 6 sesiuni 90 min – 1300 lei

poza Bianca

Programează o sesiune privată Access Energetic Facelift™

0733 522 332

BIANCA CÎMPEANU

Programează o sesiune privată Access Energetic Facelift™ la 0733 522 332